4/11

Idag har jag än en gång varit runt lite överallt. Så otroligt skönt har det varit och idag har jag äntligen tagit mig modet att både fara till Lasses minneslund och till min Farmos grav och tänt egna ljus själv, utan mamma och pappa vid min sida.
Jag har inte velat fara dit förut, inte orkat- Det har gjort för ont och varit för svårt men nu idag så gick de äntligen och det känns så oerhört bra efteråt.
Det var verkligen så vackert med alla ljus tända överallt och allt folk som var där hos sina nära och kära som gått bort.
Två ljus hade slocknat hos farmor och det hade farit gula höstlöv på hennes fina vita ris som farfar satt dit så dom plockade jag bort och böt ut ljusen mot nya så nu lyser det fint där igen.
Hos Lasse så brann det förfullt en massa ljus för där är det ju inte bara hans aska som ligger utan även en massa andra människors.
Saknar er så fruktansvärt mycket. Hade verkligen önskat att ni var här idag. ♥ Jag älskar er så det gör ont.
Efter att jag varit där så for jag till farfar där jag stannade i 2.5 timmar ungefär där jag blev bjuden på goda mackor, kaffe och pepparkakor.
Nu har jag kommit hem igen och ska bara ta det lugnt i soffan fram till läggdags för nu har jag varit borta nog för idag. Måste ju vila upp mig till imorgon när jag ska på möte 8.30 och sen fara på Ikea där jag ska vara hela dagen efter de.Skojj ska det bli!
 
Nu ska jag spela bingo lotto.
Älskade farfar <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0