Kaffesugna?

 
Nu har vi kommit hem igen efter att ha varit och handlat en massa mat på coop också har jag ju jobbat i några timmar innan de också.
Nu har vi köpt hem en massa olika kaffesorter igen till våran tassimo maskin. Det har ju varit slut ett tag nu men nu har vi äntligen kommit ihåg att köpa hem igen. Så välkommna hem till oss om ni är kaffesugna någon dag för vi har rätt mycket att erbjuda er isåfall. Själv så är jag mest för cappuccino just nu, det är ju så himla gott. Men vanligt kaffe och kaffelatte är ju inte heller helt fel.
Idag så blev det hemmagjord pizza till middag. Så vi gjorde pizzor med champinjoner, mozarellaost, salami och tomatsås på. Mycket goda blev dom!
Ikväll blir det soffhäng hemma bara. Jag ska se både gossip girl och 90210 som kommit ut idag sen så ska jag måla klart spegeln med täckfärg så vi kan hänga upp den igen. Bara orkat måla grundfärgen på den än så länge. Hehe! Huvudsaken är ju att det blit gjort iallafall!
Näni, nu ska jag avrunda. Jag har snart ätit färdigt och jag har en diskmaskin som väntar på att plockas ur och smutsig disk att plockas in.
Ha det fint!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0