Torsdag

Vi är fortfarande sjuka här hemma jag och Johannes. Känns lite hemskt att inte få i sig någon mat fastän magen känns helt tom och man är hungrig som ett djur.
Jag har iallafall fått i mig lite soppa och en och en halv macka idag så de är ju alltid nånting.
Inatt har vi nästan inte sovit någonting, Johannes har sprungit upp och spytt stup i kvarten och jag har bara legat och vridit mig.
Imorse vaknade jag efter 4 timmars sömn av att jag hade sjukligt ont i magen så jag låg kvar ett tag, tog en ipren och drack lite vatten oh sen gick jag upp och la mig i soffan där jag ligger nu fortfarande.
Jag har hunnit se tre filmer idag och somnat till lite då och då och nyss har Cia varit förbi med coca cola och glass till oss. Otroligt snällt och upskattat!:)
Jag ska vara hemma från jobbet imorgon också så att jag kan återhämta mig ordentligt och inte komma som en vandrande smittohärd. Det är inte så uppskattat när man jobbar inom restaurangbranchen.
Min one piece har varit min absolut bästa vän nu de två senaste dagarna. Är så otroligt glad att jag köpt hem en förra året innan jag opererade min fot, och på tal om fot så beställde jag hem ett par nya arbetsskor igår som ska vara speciellt bra för oss som jobbar inom kök och servis. Nämligen ett par airsoft sneaker!
Så här ser dom ut.
Också lite fakta från http://www.jobi.se/sneakers.html

Svarta sneakers i skinn

Bekväm skinnsneaker med halksäker och antistatisk sula. En bra arbetssko för många yrkeskategorier och särskilt populär hos våra kunder som jobbar inom kök, servis och restaurang. Sulan har en inbyggd pump som pumpar in och cirkulerar ny luft runt foten i varje steg. Perfekt för dig som är varm och lätt blir svettig om fötterna!

Våra svarta sneakers finns även i herrstorlekar upp till storlek 46.

  • Ovandel i nappaskinn.
  • Ventilerande sula.
  • Slitsula i halksäker och antistatisk TPU-pivot.
  • Våra sneakers tillverkas i Italien.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0