träning och diet.

Okeej.. Nu har Johannes också blivit sjuk så vi kan väl säga såhär. Vi spyr i kapp här hemma. Skit kul. Verkligen!
Satan, jag fattar inte hur jag har kunnat smitta han så snabbt. Vi har knappt varit i samma rum för en sekund idag och ändå händer de. Dessutom har vi rengjort toan två gånger idag. Blä! Jag vill bli frisk NU.
Jag har fått ett sånt här tränings iil nu helt plötsligt också så jag är hur sugen som helst på att både gå ut och gå och träna på step in men ingenting utav de går. Jag ska försöka träna mer intensivt sen när jag blivit frisk och även prova på en diet som bea berättade för mig när vi hade filmkväll som innebär att man absolut inte får äta eller dricka någonting som är onyttigt och nu när jag ändå ska vara nykter ett bra tag så är de ju lika bra att vara nyttig på heltid.
Det svåraste kommer nog bli att hålla sig från att dricka coca cola för de är jag så otroligt beroende av och dessutom så älskar jag de. Godis och annat kommer nog vara lättare och denna diet behöver man bara hålla på med i några veckor innan kroppen är helt rensad. Jag måste bara komma på vad dieten heter då också.
Jag har aldrig hållt på med någon form av diet förut med tanke på att jag aldrig har behövt de. Det behöver jag egentligen inte nu heller men de är ju absolut inte för att gå ner i vikt jag gör detta. Jag vill ju inte se ut som en pinne. Men för hälsans skull så tror jag att detta är bra. Man blir ju av med så otroligt mycke onyttigheter och sen träna mycket därtill. Mer hälsosam än så går nog inte att bli sen kanske man går ner något kilo från början men så fort man börjar bygga muskler så går man ju upp dom igen så de är ju inte hela världen.
Johannes funderar också på att köra på den där dieten. Det är bra, då har man någon att kämpa tillsammans med!
 
Jag har ju även min storasyster Therese som kan hjälpa mig med träningen då och då.


Kommentarer
Therese

Bildtjyv!

Svar: Jaa? Men känn dig hedrad. Det var ju trotsallt bilder på DIG jag tjuvade denna gång.
SandraCarolinee

2012-11-18 @ 21:02:21
URL: http://livelaughrun.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0