vitt,vitt & vitt.

Inatt så fick jag den sömn jag behövde. Tror jag till och med sov hela 10 timmar. Så jäkla skönt!
Vaknade dock imorse av att jag hade ont i hjärtat? woot.. Hostade som en galning gjorde jag också så jag gick upp och hämtade vatten och sen gick jag och la mig gen. Då var klockan hav 5 och det tog ett tag innan jag kunde somna om men de gick tillslut.
Inge roligt ändå och vakna och ha ont så de var tur det gick över.
Jag vaknade andra gången halv 12 och for då in till stan en sväng och nu har jag kommit tillbaka igen och då fixade jag diret håret och sminkade mig så det var bortgjort innan jag ska fara iväg på jobb 15.30.
Hängt upp spegeln i hallen igen har jag också gjort. Dte blev jätte fint med en vit spegel där, det passade mycket bättre så.
Det är mycket i vårt hus som är ljust och vitt nu, men det gör ingenting tycker jag. Det är ju bara fräscht också ser alla rum mycket större och öppnare ut. Det skadar ju inte med tanke på att vårat hus är 160 kvadrat meter men vi använder bara 80 kvadrat av huset när inte källaren är upprustad så används bara tvättmaskinen där nere och ingenting annat.
Nu ska jag och Johannes äta min makaronilåda till lunch. Jag gjorde ju en dubbel sats igår när jag lagade mat. Dte var lika bra när jag visste att Johannes inte skulle hinna äta något igår. Så det är ju en hel form kvar! Nomnom.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0