Måndag

Börjar på en ny vecka nu då och det regnar ju inte för ovanlighetens skull så det är ju bra!
Jag somnade otroligt tidigt igår men jag var trött hela dagen så jag är inte direkt förvånad. Iallafall så for jag till mamma och pappa och åt köttsoppa och sen när jag kom hem så kollade jag såklart på solsidan klockan 8.
Efter solsidan så kände jag att jag verkligen var tvungen att ta mig en dusch för att hålla mig vakne vilket jag gjorde och slog därefter på en ny film.
Jag han väl se en halvtimme av den filmen ungefär och sen vaknade jag till där vid tjugo över 9 och märkte att jag inte fattade något av filmen och att jag måste ha sumrat till.
Jag gick då och la mig och innan klockan var halv 10 så sov jag.
Imorse så vaknade jag vid 7-tiden igen.. Det känns som att det var längesedan jag vaknade och somnade så tidigt eftersom att jag inte har något jobb som kräver att jag stiger upp vid den tiden längre. Men det kändes faktiskt skönt och klockan är nu inte ens 12 och jag har hunnit kolla en film, ätit frukost och varit ute på promenad med Bea.
Nu ska jag fara in till stan och luncha med Matilda. Jag hade tänkt gå dit men eftersom att det nu börjat regna(!!) så kör jag minsann bil.
Satan också.. Jag som trodde att vi iallafall skulle få EN dag utan regn!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0