Detta med matlagning.

Jag vann ingenting på bingolotto, som vanligt.. Men de är ju iallafall en trevlig söndagssyssla när man ändå inte har annat för sig sen så hade de ju absolut inte varit helt fel med nån vinst någon gång! Menmen.
Jag har efter bingolotto endast suttit framför tvn och kollade olika serier och tvprogram men är det Söndag så är det och då kan jag faktiskt känna att det är tillåtet. Jag tvättade och diskade ju ändå igår så de är ju alltid något.
Johannes har föresten bjudit på god middag idag. Kött och pommes och de smakade så underbart bra. Skönt också att jag slapp laga maten för de var jag rakt inte sugen på. Men med tanke på att jag inte tycker att matlagning är särskilt roligt så är jag väl aldrig de..
Jag har ju ändå börjat prova på mer och mer kring matlagning och sedan dess så har jag faktiskt tyckt att det är lite roligare iallafall. Jag har dock inte provat på att laga fransk löksoppa ännu men det ska jag allt göra när jag har mycket tid och är sugen på det.
Imorgon ska jag nog troligtvis göra ugnstekt korv och hemmagjort potatismos eller bara enkel potatis. Så grymt gott och dessutom går det snabbt!
Vi är lite dålig på att skriva matlistor men det måste vi verkligen ta tag i för det är så grymt bra att ha allting planerat.
Det är dock lite svårt med tanke på att jag jobbar vid middagstid och äter då på jobbet men när jag är ledig så hade det ju varit bra att ha planerat redan dagen innan vad man ska äta.
Det ska jag alltså skriva i veckan- En matlista!
Nu ska jag läsa i kaffeboken igen. Den är rätt så intressant faktiskt.
Ha de gött.


Kommentarer
Therese

Jag har massor matlistor i bloggen som du kan få inspiration av :).

Svar: Tack. :) Jag får kika!
SandraCarolinee

2012-10-14 @ 22:22:31
URL: http://livelaughrun.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0