Torsdag

Hei kära ni!
Nu har jag kommit hem från jobbet för ett tag sedan och en bra dag har det varit, som vanligt på mitt fina jobb med mina fina arbetskamrater och cherfer.
Cissi har haft en liten kaffeskola för mig och Andreas idag. Jag har ju sagt till er att jag läst på i en kaffebok den senaste veckan. Just därför, för att jag ska lära mig!
Det gick faktiskt bra och var riktigt roligt. Längtar tills man kan göra riktigt fina latté och cappuccino nu bara och få till "löven" av den skummade mjölken men man lär sig mer och mer bara av upprepningar och övning så redan idag är jag ett steg närmare.
Jag har druckit mina tester idag och de blev ju några stycken- tre tror jag de var och jag funderar därför hur jag ska kunna somna ikväll. Haha! Det är ju så gott så man vill ju inte direkt slänga bort de bara.
Jag ska föresten jobba på Lördag nu också för att en arbetskompis blivit sjuk och då ska jag hoppa in i hennes ställe vilket inte gör något med tanke på att jag ändå kollat fel på schemat hela veckan fram till igår och trott att jag ska jobba ändå så!:)
Imorgon ska jag nog efter jobbet om jag slutar klockan 9 enligt shemat träffa éfterlängtade Jenny och umgås med henne. Det ska bli kul för henne var de längesen man såg överhuvudtaget!:)
Nu ska jag kolla film och försöka avrunda kvällen lite.
Ha det fint!♥
Lite sne.. Kanske.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0