Torsdag

Hejhej!
Idag har jag inte gjort särskilt mycket alls, fast ändå fått mycket nödvändigt gjort för de!
Jag har nämligen tvättat, diskat och gjort en rejäl garderobsrensning idag och fick ut väldigt mycket kläder som jag nu ska sälja också.
Jag har lagt ut alla i såkallade "klädpaket" på köp och sälj sidor på fb men tänkte även visa er dom här. Lika bra det om någon skulle visa sig vara intresserad!
strl xs-s på allting . 100 kr!
strl xs-s. Jeansen är i strl 26-32 och 29-32!
Bara skriva om ni är intresserade!
 
Nu över till något helt annat.
Igår på jobbet var det ju lite lustigt och sådär allmänt ovanligt! Jag fick nämligen äran att servera mat till självaste Lasse Åberg eller Stig-Helmer om ni så vill kalla han för det och även de övriga i elektrik banana band. Himla skoj må jag säga och de hör ju litegrann till ovanligheten att kändisar visar upp sig itt i allt. Men så kul ändå! Haha.
Idag förutom det jag nu redan har hunnit göra så ska jag fara till mormor och hälsa på och hämta hem palt därifrån som hon bjöd de andra i familjen på igår när ajg och Johannes jobbade så vi får helt enkelt rester istället men lika gott det!
Ikväll ska jag ha filmkväll med Melanie och sen försöka ta en så tidigkväll som möjligt efter de så jag är pigg imorgon då jag börjar jobba klockan 12 i afterworken.
Ha det fint!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0