Duktiga jag!

Jobbade till 23.30 idag och satt sedan kvar och väntade på skjuts utanför Järnspisen i ungefär en kvart men som tur var så var vädret fint och jag slapp sitta ensam.
Jag hade nämligen sällskap av en inte så jätte skygg igelgott under tiden jag väntade och söt var den. Den satt bara en bit ifrån och kollade sådär gulligt och fundersamt på mig.
Sedan jag kommit hem så har jag rensat bland alla papper som så många gånger förut.
Vi har ju såklart pärmar där vi sätter våra papper både jag och Johannes men min pärm har jag nu rensat ut totalt och de visade sig att det egentligen inte var så mycket viktiga papper i den utan nästan bara papper som var viktiga under just den månaden och nån månad framåt. Pärmen blev så mycket lättare och rymmer därmed mycket mera viktiga papper som måste få plats.
Sedan så rensade jag i tidningsstället där det fanns en massa onödiga reklamtidningar och reklampapper som direkt åkte i sopkorgen men alla tidningar från tillexempel kicks, village och Ikea fick stanna kvar SÅKLART.
Jag har efter de hunnit plocka ur diskmaskinen också och samlat ihop lite tvätt så jag slipper göra särskilt mycket skitgöra under morgondagen då jag ju faktiskt är ledig, precis som jag trodde.
Sen jobbar jag ju mellan Onsdag till Lördag så då vill man ju självklart inte jobba på sin lediga dag också, som ni kanske förstår? hehe.
Nu kära vänner ska jag inte sova utan jag ska ta mig tusan kolla klart filmen som jag började se igår.
Ha det fint!
Min tåmpis.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0