Söndag

Nu har jag jobbat i två dagar och långa pass har vi haft.
I Fredags så jobbade jag i Afterworken och då var Johannes föräldrar där och åt, trevligt med lite kända ansikten. De händer inte allt för ofta!
Igår så jobbade jag i Resturangen med kockarna och Johanna och vi fick gå hem där vid 24 och då var jag verkligen hur trött som helst så jag tog bilen och körde direkt hem till Johannes och kollade film. Den filmen kan jag ju föresten rekomendera. Johnny Depp var en av huvudrollerna och filmen heter dark shadows så då vet ni som inte har sett den att den absolut är godkänd från min sida och är värd att ses.
Nu idag så ska vi se snow white and the huntsman som jag också tror är väldigt bra så de ska bli kul. Har ju faktiskt velat se den sedan den gick på bio!
Johannes och hans pappa har ju föresten tapetserat klar i sovrummet nu också om jag glömt att tala om de?
Det blev hur som helst riktigt bra så nu när både tapeterna och taket är klart så är de ju bara golv som ska läggas och slutligen de sista av och sängramen som jag måste måla innan vi äntligen kan flytta in våran säng dit och börja sova där.
Sen ska vi börja med datarummet och därefter toaletten kring jul.
Vi har ju dock bara en toalett och då den inte går att använda så blir de ju förstås lite komplicerat så vi ska bo hos Johannes föräldar tills allt är klart där inne. Tur är väl de!

Idag då?
Söndag som sagt och vi har egentligen inte gjort särskilt mycket. Vi båda har varit lite lata hela dagen lång trots att vi varit utvilade så big boy fick laga våran lunch idag och sen for vi ut med Johannes pappa och testade hans båt. som visades vara en riktigt fin och bra en!
Nu ska jag färga mitt hår för på Tisdag så ska det förlängas och då vill man ju såklart inte ha en massa utväxt!
Ha det fint.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0