Torsdag

Halloo!
Torsdag idag då och vi har ju faktiskt rätt så fint väder ändå, trots att det blåser och inte är så varmt. Solen skiner ju iallafall!
Jag hade en jätte trevlig kväll igår med Johanna, Isabell och Matilda föresten. Vi hade spelkväll hemma hos Isabell och sen gick vi ut på krogen ett tag.
Idag så har jag legat framför tvn största delen av denna dag men jag har även hunnit lite nytta som städat upp litegrann, satt smutsiga kläder i smutskorgen, plockat ur diskmaskinen och bäddat sängen.
Här ser verkligen ut som en byggplats nu i hallen och i datarummet.. Men de kanske inte är så konstigt med tanke på att vi ju faktiskt fixar i sovrummet.
Johannes har nu hunnit lägga golv, tak och satt tapeterna så nu är det bara listerna kvar som ska sättas och sen kan vi flytta in sängen dit och börja sova där. Underbart!
Nu, idag så ska jag bjuda mamma på middag så jag sitter väl egentligen här och skriver i brist på annat för att jag väntar på att hon ska komma och sen så är jag så otroligt sugen på att gå på bio ikväll och se snabba cash 2. Den verkar bra och med tanke på att jag gillade den första så borde ju jag även gilla den andra? logiskt sett.
Vi får väl se hur de blir med den saken men de hade ju inte varit illa alltså.
Joannes kommer ju ändå inte hem förens kl 22 ikväll så jag har ju ingen att umgås med direkt och inga planer heller för den delen.
Imorgon och på Lördag ska jag jobba och sen är jag ledig två dagar igen!
Ha en bra Torsdag.
Dessa fönster som ni ser där, högst upp på bilden.. Dom har jag putsat!
En grej kan jag bara tala om för er- Jag är oerhört höjdrädd och detta var inte för vanligheten att jag kliver upp på en stege . Det kan jag tala om för er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0