Tisdag

Förra veckan var superbra kan jag tycka, under dagarna så hände det väl inte allt för mycket.
Jag jobbade Tisdag, Torsdag, Fredag och Lördag i vanlig ordning, hade därefter en lugn och nykter helg och i Söndags storstädade vi lägenheten, åkte och handlade mat på coop och tvättade kläder. Sen när allt var klart så for vi och hälsade på mamma och pappa på kvällen som just nu bor med husvagn på Pite havsbad.
Jag var förbi där en sväng igår också och då var även Sandra, Jesper, Lovis och Melker där. Sen att pappa var klyftig nog att ge dom varsin vattenpistol så dom fick blöta ner sin faster var ju väldans kul. Eller okej, lite kul var de ju faktiskt, man fick sig ju lite back in the days känslor om man säger så.
Undrar om jag föresten har hunnit nämna att Sandra och Jesper har gift sig? Så nu är med andra ord Lovis och Melker inga oäktingar längre (som man brukar säga) och Sen så finns de ju numera två Sandra Hurtig i familjen, lite kul men samtidigt lite tjorvigt.
Denna vecka jobbar jag samma pass som förra, jag har dock lyckats dra på mig en förkyning förra veckan (gissar att det är mina arbetskamrater som har smittat mig;) Så nu sitter jag här inne, fast det är fint väder ute och nyser.
Har hittills mest känt av det så, men har haft lite ont i halsen också och hostat litegrann. Hoppas att den försvinner snart. Sjukt jobbigt och jag tycker såååå otroligt synd om mig just nu.
Nu ska jag då ändå gå ut och sätta mig i solen, jag börjar ju trotsallt jobba om 2 timmar och det verkar bara bli mer och mer molnigt på himlen så ska försöka ta vara på vädret så mycket jag kan idag.
Ha det gött!
Blond, blond och blond tjej. Gillar färgen, nästa gång jag är blond så ska jag ha tillbaka denna. Inte än på ett tag. Men senare..
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0