Onsdag

Hello!
I Måndags så var jag förbi mina brorsbarn och hälsade tillsammans med mamma och pappa. Innan det så var dom på besök hos oss och lämnade en julklapp till mig och Fredde som jag till allas förvåning faktiskt har hållt mig från att öppna fortfarande!
Vi fick julklappen tidigare i år eftersom att dom åker till Thailand redan på Lördag och stannar där över jul. 
Även jag gav min julklapp några veckor tidigare till Fredde i år, det blev en jacka från Intersport som han själv fick välja ut. 
Han hade egentligen tänkt betala den själv först, men eftersom att jag hade en sån enorm idétorka över vad jag skulle ge han i julklapp så tyckte jag att denna var perfekt. Nu slipper han frysa i vinter!♥
 
Igår jobbade jag sent, vilket jag har gjort nu varje arbetspass dom senaste veckorna känns det som.
Igår jobbade jag mellan 14-24, alltså 10 timmar, men idag är jag däremot ledig så det var rätt så skönt att få ta sig en sovmorgon fram till 9.30 imorse när jag inte somnade förens sent inatt någongång.
Sedan jag vaknade imorse så har jag hunnit ta det lugnt hemma i sängen framför en film med hunden, vi var därefter ut på promenad och jag har hunnit vara förbi stan en sväng, Jag har även hunnit träna i lite över en timma, solat i 16 minuter och nu sitter jag bara här i sängen och tar det lugnt ett tag medans jag väntar att min sista tvättmaskin ska bli klar och sen ska jag tvätta bort inpackningen som jag har i håret.
Abbott leker mördarhund nedanför sängen och har lite svårt för att bestämma sig för vilket utav mjukisdjuren som ska plågas ihjäl först.
Jag har också hunnit klicka hem en hel del hårprodukter från Lyko för sammanlagt 1300 kronor, perfekt inför i vinter.
Jag måste då säga att jag själv tycker att jag hunnit med rätt så mkt nu idag när jag varit ledig och de utan stress så det är ju alltid en fördel.
Middag hos mormor klockan 4 och i övrigt så har jag inte mycket annat planerat idag, får väl se om jag bara är lat och stannar hemma efter de eller om jag hittar på något.
Fin Onsdag har det iallafall varit, synd bara att all snö som kommit de senaste dagarna nu har smält bort och de har blivit mörkt och blött ute igen. Låt oss iallafall få en vit jul, tack!
Här är några bilder som Sandra tagit i Måndags. :)
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0