Min helg

Min helg har varit helt fantastiskt bra och jag är glad över varje sekund av den.
Jag är på ett jäkligt bra humör idag och det har jag varit hela helgen, men de är ju inte så konstigt faktiskt. Jävlat awesome!
I Fredags så fick jag träffa mina kära vänner Emma och Diana igen, vilket faktiskt var längesen sist så det var jätte trevligt.
Efter de så for jag vidare med June till Viktor där en massa folk var och där vi spenderade våran kväll fram till att vi gick ut på Kalles.
Igår så var jag i stan fram till 4 och for därefter hem till mamma och pappa där jag blev bjuden på gött käk och sen for jag till Bea efter några timmar.
När klockan började närma sig 9 så for vi till Pitholm och festade med i stortsett samma folk som i Fredags och det slutade med att vi hamnade på challenge där vid halv 1.
Nu har jag precis kommit hem från stan igen och sitter här med en kycklingpasta och en loka citron samtidigt som jag sitter vid datorn och lyssnar på bästa musiken.
Ikväll ska jag umgås med Isabell och Matilda igen och Matilda har jag inte träffat på en vecka så henne har jag minsann saknat.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0