Tisdag

Sov i soffan inatt också, jag kan inte riktigt förstå hur en soffa på övervåningen kan locka mera än min säng just nu men konstigt nog- så är det.
Jag kan tänka mig att de är för att jag är rädd för ljuden från luftvärmepumpen på nedervåningen.. Men jag vet inte riktigt!
Det låter lite då och då som att någon går omkring på nedervåningen också knakar huset till lite då och då när de är kallt. Huvva. Det är mycket lättare att sova här när mamma och pappa också är hemma, för jag är verkligen världens räddaste människa. Jag blir rädd för ALLT! haha.
Idag är det inte så kallt däremot men jag satte ändå bilen i motorvärmaren två timmar innan jag ska börja jobba så jag slipper köra in till stan i kall bil.
Idag kommer jag inte tillbaka till Svensbyn efter jobbet utan sover över en natt hos Bella istället också ska vi träna efter jobbet i en timme också. Känns som att det behövs med lite sällskap nu!:)
Idag har jag föresten inte så mycket träningsvärk som jag trodde. Lite träningsvärk har jag ju men inte så farligt, mest så det är skönt om jag ska vara ärlig.
Nu ska jag slänga ihop nå mat och käka litegrann!
Igår såg jag på Hamilton!:)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0