Väskan är packad!

Nu har jag äntligen packat klart min väska. Gud vad svårt det är att inte ta med sig för mycket men samtidigt inte heller för lite så man glömmer något viktigt.
Det tog mig ett tag att packa den klart men nu tror jag minsann att jag ska ha fått med mig precis allting. Förhoppningsvis!
Jag har ju som tur är till imorgon klockan 9 på morgonen på mig att tänka om och komma på om det är något jag missat.
Alla kläder som jag ska ha har jag då packat ner också även smink och diverse hygienprodukter. Två handdukar och två bikinis har jag också packat ner också några par skor. Gud vad roligt att få gå i högklackade sommarskor igen. Det är ju helt underbart!
Två kavajer, två par jeans valde jag också att ta med mig så att man har något varmare att dra på sig på kvällarna om de blir "kyligt".
Sen såklart en massa annat behövligt också men orkar inte dra upp allting i en lång lista hära. Tror inte heller att det är speciellt intressant att veta.
Hur som helst så är nog detta mitt sista blogginlägg innan en veckas uppehåll för imorgon lär jag nog inte hinna när vi åker så tidigt. Det gäller att prioritera viktigare saker först vet ni.
Ha det super bra för det kommer verkligen jag ha så hörs vi igen om en vecka och då kommer jag att vara brun som en pepparkaka. Om jag inte bränner mig och blir röd istället! Hehe.
Puss och kram!


Kommentarer
Linda Hurtig

Är det där min neccesär?

Svar: Yepp! Min har gått sönder så jag var tvungen att låna din!
SandraCarolinee

2013-01-07 @ 13:02:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0