Söndag

Hello!
Nu har en nykter helg som har bestått av massa kärlek och jobb passerat. Den har med andra ord varit mycket bra, men nu är jag ledig i två dagar och dom ska jag försöka ta vara på så mycket som möjligt.
Vädret idag har väl varit lite opålitligt och lite fram och tillbaka mellan sol, regn och moln. Men jag känner mig glad ändå för Fredde är ju ledig och jag har därmed någon att umgås med under hela denna dag/kväll.
Till lunch idag unnade jag mig en kycklingpasta, som jag i vanliga fall brukar äta mins 4 gånger per månad men som jag inte ätit en enda gång denna månad förens idag. Det var någonting som fattades kände jag och gott var de!
Fredde har varit duktig och städat lägenheten och diskat undan all disk idag faktiskt, medans jag duschade, latade mig och målade tånaglarna.
Mycket mer kommer inte hända nu idag, blir väl bara att vara hemma och ha filmkväll sen så jag ska köpa hem nå gott till oss och ladda hem nån grym film därefter, men nu- tillaga några matlådor till mitt hjärta så han har lunch på jobbet imorgon!:)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0