Fredag

Helloo!
Nu känner jag mig nästan smått stolt över mig själv. Jag brukar ju i vanliga fall vara en person som helst ligger kvar i sängen och drar mig hur länge som helst innan jag tillsist överväger att stiga upp ur sängen och eftersom att jag har ett jobb då jag alltid börjar på eftermiddagar så tillåts det ju oftast.
På senaste tiden så har jag dock inte sovit särskilt mycket/natt. Jag har oftast vaknat där vid 9-10 eller senast 11 på morgonen. Idag vaknade jag 09.20 och kunde inte somna om så jag gick upp och tog mig en dusch.
Med tanke på att vi inte somnade förens där vid 3 imorse så borde jag logiskt sett inte vara så pigg som jag faktiskt är. Bella ligger då iallafall fortfarande kvar och sover, men jag förstår henne.
Ikväll kommer jag garanterat att vara trött iallafall, men eftersom att jag jobbar även imorgon så löser jag väl de med ett träningspass efter jobbet så jag blir sådär härligt mör i kroppen och tar en tidig kväll bara.
Har ju haft huset för mig själv nu sedan i Onsdags då mamma, pappa och Therese åkte iväg för att hälsa på Linda i sthlm. Dom kommer dock hem imorgon igen men jag kan inte undgå att tycka att det har varit rätt så skönt!
Nu vaknade Isabell till liv så jag ska göra iordning nå frukost till oss och sen är det jobb mellan 12-22 som gäller!
Ha en bra Fredag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0