Ikeasug!

 
Somnade där någon gång mellan halv 9-9 och vaknade därefter upp i vanlig ordning några timmar senare och inte kunde somna om.
Nu sitter jag här i sängen med ett glas cola och lite godis. Som att det skulle hjälpa mig att somna va! haha.
Nej, sitter och kikar på ikeas hemsida nu för snart är det dax för en ny tripp dit och denna gång ska jag handla möbler av alla de olika sorter.
Jag ska köpa en ny säng med tillhörande madrass, ett överkast till den, ett soffbord, kuddar till soffan, ett matbord med stolar , nån snygg tavla och jaa, säkert mycket mer. Men det är detta jag har spanat efter hittills.
Har hittat sjukt snygga grejer som jag bestämt mig för att köpa.. Men är redan uppe i 20 papp så de blir nog att dela upp köpet litegrann så jag köper hälften nu och andra halvan nästa månad skulle jag tro.
Prio ett är iallafall en säng (såklart) och ett matbord, vilket kanske också är rätt så logiskt.
Jag är så sjukt taggad att få börja inreda snart igen. Det är ju så otroligt roligt!! Lägtar efter att få ha ett eget hem igen som jag kan kalla för mitt. Det är bara hoppas att jag får något snart.
Nu ska jag lägga mig och kolla lite mer vampire diaries. Har ju några avsnitt att ta igen eftersom att jag glömt bort det efter jul.
Imorgon ska jag träna med Isabell, men vad annars? Det vet jag inte faktiskt. Men måste då en sväng på stan iallafall
.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0