Tisdag

Hemma återigen efter att ha jobbat in ett 10 timmars pass så nu är man lagomt mör i benen och ja, egentligen i hela kroppen.
Jag överlevde trotsallt dagen men jag måste erkänna att jag hade lite dödsångest när jag stod där högst upp på stegen och putsade fönstrena på jobbet. Började ju för tusan att kallsvettas. Fyfan, så sjukt höjdrädd!
Fick då mig i alla fall en sjukt trevlig kväll igår, men inte fick jag sova mer än 5 timmar inatt heller. Vet inte riktigt vad det är med mig men jag vaknade klockan 9 och gick ut på en promenad på 7km innan jag började jobba i alla fall. Det var så grymt härligt då det var några plusgrader ute och strålande sol. Älskar det!
Antar att man har såna hära perioder. Men jag har inte sovit mer än 5 timmar under en hel vecka nu utan det har varierat mellan 3-5 och ändå är jag inte trött på kvällarna när jag ska gå och lägga mig. Kan tycka det är konstigt och jag hoppas att det går över snart för jag är less på att vara trött.
Imorgon jobbar jag 10 timmar igen och jag hade egentligen tänkt gå ut på en promenad när jag kom hem från jobbet men jag uteslutade det och ska lägga mig i sängen och kolla en film i hopp om att få en någorlunda "tidig" kväll så kan jag stiga upp tidigt imorgon istället och gå ut och gå när det förhoppningsvis är soligt, varmt och fint väder ute. Det hade ju inte varit helt fel. :)
Nej, nu ska jag hoppa i duschen och hänga upp tvätten som precis blev klar.
Sov så gott!:)
Puss
Där, högst uppe på stegen stog jag. Förstår ni varför de var psykiskt påfrestande? aldrig mera.
Prommis på Djupviken. Det är vackert!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0