14 Maj

 
Har sovit både otroligt bra och otroligt mycket under den senaste tiden. Grymt skönt att vara utvilad varje dag men samtidigt så vaknar jag oftast där vid halv 11 och då har ju hela förmiddan försvunnit och de är ju mindre kul.
Jag skriver här bara mindre och mindre ofta nu, men jag kommer väl tillbaka med ett inlägg per dag när det börjar hända något annorlunda som är roligt för er att läsa om, för just nu ser mitt liv precis likadant ut som de gjorde för en månad sedan.
Vi har ju som ni märkt i alla fall fått det varmare här nu, all snö har smält, solen skiner och sommaren närmar sig med stormsteg. 14 maj idag och jag fyller hela 23 jordsnurr på Fredag. Helt sjukt vad tiden går fort!
 
Idag ska jag börja gå en snabbutbildning som heter " kul på krogen" och handlar om ansvarsfull alkoholservering för krögare, ordningsvakter och serveringspersonal. Det ska bli spännande faktiskt!
Den är endast i tre dagar mellan 16-21.30 så den är gode intensiv. Hoppas att jag kommer därifrån med ett diplom sen bara efter provet på Torsdag.
Förutom de så händer det väl inte särskilt mycket. Utbildning idag, Onsdag och Torsdag och sen jobb Fredag och Lördag. Fullt upp hela veckan med andra ord.
Ha det fint!
Puss
Några bilder från min fina farfars begravning!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0