29/5

Hej alla nattugglor där ute!
Egentligen är faktiskt jag rätt så trött i både kropp och knopp just nu eftersom att jag jobbat 12 timmar idag och ganska nyss kommit hem, men jag överväger att skriva några rader i alla fall bara för att det var en vecka sedan sist.
Nu är "Nannehelgen" över och jag har jobbat järnet hela helgen lång. Jag har velat gråta, jag har velat skrika för att jag varit så slut och trött. Men nu är de över och vi hade i alla fall jätte roligt trots endast 8 timmars sömn under hela helgen.
Jag har haft så sjukt mycket både jobb och annat att göra på sistone, men jag har trots det hunnit sola och mysa på ute så den senaste veckan har i helhet varit bra.
Alla mina räkningar är förövrigt också betalda nu och det känns oerhört skönt. Första månaden jag betalar för min lägenhet nu också och på Lördag får jag börja flytta in. Det ska bli så roligt och spännande med ett helt nytt hem och skönt ska de bli att få ha sitt eget närmare stan nu när jag bott hemma hos mamma och pappa i några månader.
Min semester närmar sig också med stormsteg och den ser jag framemot. Jag har dock inte så stora planer för den ännu men man lär nog hitta på roligheter från morgon till kväll om jag känner mig själv rätt.
Nu ska jag lägga datorn åt sidan, kolla film och sova.
Ni får ha det så fint tills vi hörs igen!
Pusskram♥
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0