Söndag

Hello!
Söndag idag då och jag har klivit upp före halv 7 varje dag under hela veckan fram till idag när jag lät mig själv sova ut fram till halv 9.
Det känns så skönt att vakna pigg och glad med den finaste killen i världen vid sin sida och ha hela dagen framför sig.
Hela denna vecka har dock bestått av jobb, men nu har jag två lediga dagar framför mig och sen väntar en kortvecka med arbete mellan Tisdag till Torsdag bara.
Det känns verkligen helt otroligt att jag kommer att vara ledig Fredag, Lördag, Söndag och Måndag sen efter de, snacka om långledigt!
Jag har förövrigt haft två nyktra veckor nu, kom jag på idag och det känns ju bara ännu bättre. Känslan av att vakna upp bakis är inte härligt, men eftersom att jag är ledig nästa helg så ska jag nog dricka på Lördag iallafall!:)
Idag har Fredde bestämt att vi ska äta pizza till lunch eftersom att han var på hockey igår och är bakfull idag.
Massa chips, godis och cola vill han också ha så jag ska allt fara och handla hem allt det om ett tag sen blir det mys hemma för våran del, största delen av dagen och kvällen iallafall.
Hade även tänkt försöka hinna med en promenad i det fina vädret. Har faktiskt börjat tycka bra om hösten nu för det är ju faktiskt rätt mysigt att få klä på sig lite extra, ha varma tofflor, sitta under filtar och kolla film med tända ljus samtidigt som det är kolsvart och smygkallt ute. Ja, det är faktiskt helt okej ändå!
Ha en fin Söndag, för det ska verkligen jag ha!:)
En bild tagen av Therese i Sommras. :)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0