Måndag

Heej!
Under de två senaste veckorna har det hänt grejer hära.
Jag har sålt min förra bil som var en volvo s40 01a och bytt upp mig till en golf kombi årsmodell-10. Jag känner mig så oerhört nöjd över bilen, det är en Bensin/etanolbil som går mycket billigare än min förra och är 9 år nyare och otroligt mycket snyggare. Många tummar upp för de!
I övrigt så åkte jag på sjukskrivning i en vecka, vilket är det mest negativa under den tid jag skrev sist fram till nu. Det var iallafall pga av muskelinflammation i högerarmen, en närv i kläm i axeln och revbensupphakning i två revben i ryggen på samma sida. Efter ett besök på akuten så kom jag hem med smärtstillande och muskelavslappnande mediciner och är redan mycket bättre. Tack och lov!
Förra veckan så jobbade jag mellan Tisdag till Fredag och sen tog jag helg därefter och spenderade Lördagskvällen tillsammans med Sara och Bea- en härlig tjejkväll med andra ord.
Igår så for Fredde iväg en sväng och umgicks med sina kompisar och jag var bara hemma, tog en promenad och bara tog det lugnt.
Idag så har vi varit ut och joggat, och kom alldeles nyss tillbaka från våran lilla runda och då konstaterade jag att min rökning totalt har förstört min kondition och bestämde mig därefter att jag nu är inne på mitt sista ciggpack (förhoppningsvis) . 
Därmed, för att hjälpa mig att fimpa mina cigaretter så ska jag vara nykter ett tag också för det är så mitt nikotinberionde/ciggberoende fick sin början. 
I övrigt så har vi inte gjort särskilt mycket idag, jag har gått på stan tillsammans med Therese och sen har jag och Fredde varit en sväng till böle.
Imorgon jobbar jag igen, men eftersom att jag jobbar helg denna vecka så är jag ledig på Onsdag. 
Vad som händer i övrigt i veckan återstår att se, ska verkligen försöka komma igång med träningen men jag har varit så otroligt dålig den senaste tiden med mitt träningsschema så det går lite trögt. Jag har varit rätt så slö med andra ord!
Ha en fin vecka iallafall, nu har vi ju äntligen kommit in i Mars månad och är därmed ett steg närmare våren. Woho!:)
Två bilder från jobbet!:]
Skotertur med Fredde, Dennis och Johan.
Chipssugen liten en!
På Djurmagasinet i Luleå hittade Abbott en fin halsduk till sig själv, men dessvärre var den lite stor och fick hängas tillbaka igen.
Min pärla!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0